Cautare

100 de rezultate pentru "marinas la vibe cafe" (3.64 secunde)
Potrivit presedintelui PSD Brasov, Constantin Nita, Uniunea PSD+PUR a decis sa renunte la bannerele din Piata Sfatului. ... La randul lor, liderii Aliantei D.A.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
Senatorii si deputatii se reunesc astazi in sedinta comuna pentru ratificarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, semnat de tara noastra la Luxemburg la 25 aprilie 2005.
Peste tot pe unde se aflau pomi pe soseaua ce leaga Bucurestiul de Oltenita, pe acestia erau lipite afisele electorale ale UN PSD+PUR si ale candidatului acesteia la Presedintie, Adrian Nastase. ... Ajuns la Oltenita inainte de vreme, Iliescu a fost intampinat doar de putini dintre locuitorii de aici.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
Reprezentantii coalitiei din Comisia pentru modificarea Regulamentului au decis ca revocarea celui de-al doilea om in stat poate fi propusa la cererea a minimum o treime din numarul total al senatorilor in cel putin una din urmatoarele imprejurari:
Cei 35 de parlamentari romani care vor fi observatori la Parlamentul European vor fi pregatiti pentru acest statut in cadrul unui program special de asistenta sociala.
Referindu-se la intarirea randurilor parlamentarilor liberali cu deputati si senatori de la alte formatiuni, Boc a spus ca PNL este un partid liber pe scena politica romaneasca, ce ia deciziile pe care le apreciaza ca fiind cele mai bune.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, nu vrea sa aiba de-a face cu partidul lui C.V. ... In opinia liderului democrat, PRM nu reprezinta o solutie "viabila pentru Romania" in acest moment, motiv pentru care PNL-PD nu se gandeste la o eventuala colaborare cu aceasta formatiune.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila.
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exprimat ieri, intr-un comunicat de presa, surprinderea fata de unele acuzatii aduse de liderul PD, Traian Basescu, referitoare la parlamentarii romani. ... la Presedintia Romaniei a facut, in turneele sale electorale, afirmatii potrivit carora actualii parlamentari pot fi impartiti in puturosi si hoti.
Premierul Adrian Nastase, prezent la plecarea convoiului in teritoriu, a apreciat ca aceste echipamente vor folosi pentru informatizarea mai rapida a unitatilor de invatamant romanesti.
Presedintele Traian Basescu pune umarul la reorientarea spre doctrina populara a PD, al carui lider a fost pana sa ajunga la Cotroceni.
“Dupa aceea o sa avem timp sa trecem la faza a doua, cand sa ne gandim ce fel de doctrina va avea acest partid si categoric trebuie sa fie o doctrina de centru-dreapta.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis ieri parlamentarilor o scrisoare deschisa prin care face apel la senatori si la deputati sa sustina legile privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.
APD, al carei presedinte este Cristian Parvulescu, a anuntat ieri ca a depus la Biroul Electoral Central (BEC) o sesizare referitoare la incalcarea legii si Constitutiei de catre presedintele Iliescu si UN PSD+PUR.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
“Ne frapeaza faptul ca ei (UDMR - n.r.) doresc sa monteze panouri la fostele granite hortyste. ... In replica, presedintele UDMR Covasna, Albert Almos, a precizat ca primul indicator inscriptionat cu “Tinutul Secuiesc“ va fi amplasat la 22 noiembrie, urmand localitatile Oituz si Ilieni.
El isi motiveaza gestul prin faptul ca doreste sa adere la doctrina ecologista si sa se inscrie intr-un partid de o asemenea orientare.
Lupta dintre cei doi contracandidati la sefia comisiei a fost stransa, Maior castigand cu 19 voturi fata de cele 17 primite de Mihail Popescu.
google-analytics.com